Nógrád Vármegye Önkormányzata

Nógrád megye Önkormányzata – a Pénzügyminisztérium szakmai iránymutatásai alapján – elkészítette Nógrád megye Előzetes Integrált Területi Programja (2021-2027) c. dokumentumot annak érdekében, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (továbbiakban: TOP Plusz) felhívásai és ezáltal fejlesztési forrásai mielőbb megjelenhessenek megyénkben.  A TOP Plusz jelenleg egyeztetési fázisban van Magyarország Kormánya és az Európai Bizottság között. Elfogadására folyó év vége felé várható, a Pénzügyminisztériumtól kapott tájékoztatás alapján. A megyék Integrált Területi Programjai azt követően fogják elnyerni végleges tartalmukat, amikor a TOP Plusz elfogadásra kerül és ehhez kapcsolódóan a szükséges átvezetések, módosítások megtörténtek a megyei Integrált Területi Programokban.

A dokumentáció jelen felhívás szövege alatt érhető el (pdf. formátumban). Kérjük, hogy az elkészült dokumentációhoz tett észrevételeket, javaslatokat, véleményeket legkésőbb 2021. június 16-ig szíveskedjen megküldeni, a teruletfejlesztes[kukac]nograd.hu e-mail címre.

Előzetes ITP

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test