Nógrád Vármegye Önkormányzata

Kedvezményezett neve: Nógrád Megye Önkormányzata

A pályázati konzorciumi további partnerei: 

Nógrád Megyei Kormányhivatal

Nógrád Megyei Önkormányzati Hivatala

Jonathan Livingston Seagull Alapítvány

Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

A projekt címe: Nógrád Megyei Foglalkoztatási paktum

Támogatási összeg: 1.054.000.000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Tervezett befejezés dátuma: 2021. 11. 30.

Projekt azonosító száma: TOP-5.1.1-15-NG1-2016-00001

 

 

 

 

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Nógrád Megye Önkormányzata által vezetett konzorcium 2016 márciusban pályázatot nyújtott be a „TOP-5.1.1-15-NG1 Megyei szintű foglalkoztatási megállapodások, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések - Nógrád megyei foglalkoztatási paktum” pályázat konstrukció keretében megyei foglalkoztatási paktum kialakításának és megvalósításának támogatására.

A támogatást igénylő konzorcium tagjai: Nógrád Megyei Önkormányzat (vezető, támogatást igénylő) Nógrád Megyei Önkormányzati Hivatala (konzorciumi tag) Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft (konzorciumi tag), Nógrád Megyei Kormányhivatal (konzorciumi tag), Jonathan Livingston Seagull Alapítvány (konzorciumi tag). A pályázat tárgyát képező foglalkoztatási paktum keretében döntően képzési és foglalkoztatást elősegítő tevékenységek (főtevékenységek) valósulnak meg, ideértve a programba történő bevonás és a programban maradás elősegítését is. A konzorcium tagjai mellett további szereplők, stakeholderek is együttműködnek a paktum céljainak megvalósulása, a foglalkoztatás és a foglalkoztathatóság növelése érdekében, amelyet befektetésösztönzés és egyéb gazdaságfejlesztési akciók is elősegítenek.

További információért látogasson el a Nógrád Megyei Paktum weboldalára: www.nogradpaktum.hu

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Pf.: 95

Tel.: 06-32/620-150

Fax: 06-32/620-190

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test