Nógrád Vármegye Önkormányzata

Beszámoló

XIV. Nógrádi Megyenap – Balassagyarmat

A XIV. Megyenap Balassagyarmaton került megtartásra. Sajnos a járványhelyzet következtében és a jogszabályi szigorítások okán csökkentett tartalommal zajlott az ünnepség.

A meghívottak minden előírást betartva kerültek elhelyezésre, és a programokon is rövidíteni kellett.

A szükséges védőtávolság betartása érdekében az ünnepségen korlátozott számban került biztosításra a résztvevők száma, csak az elismerésben részesülő személyek és Nógrád Megye Önkormányzatának díszvendégei számára lett lehetővé téve a jelenlétet. Minden vendég előzetesen tájékoztatást kapott a biztonsági előírásokról.

A rendezvényt Hargita megye egy professzionális online közvetítés formájában követte nyomon és kapcsolódott be az ünnepségbe. A beszédek és a művészeti produkciók fellépőinek részére és az online kapcsolattartásra, minden szerződésben vállalt technikai feltétel biztosított volt.

Ugyanígy biztosítva voltak a kötelező nyilvánosság elemei és a szerződésben vállalt catering: négy féle meleg étel 80 főre a covid19-protokoll maximális betartása mellett.

 

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test