Nógrád Vármegye Önkormányzata

Már közel hétszázan látták Pindroch Csaba Segítség! megnősültem című egyszemélyes szórakoztató vígjátékát, amelyet Nógrád Megye Önkormányzata felkérésére minden városban bemutat a salgótarjáni színművész. A Nógrád megye identitásának növelése című pályázati program támogatásával megvalósuló előadássorozat célja, hogy helyi alkotó munkásságát ismertessék meg a helyi közönséggel, ezzel is erősítve a szülőföldhöz való kötődést, a helyi identitástudatot.

A Nógrád Megyei Önkormányzat által elnyert  támogatásból az előadássorozat mellett többek között helyi recepteket összegyűjtő szakácskönyv, megyei imázsfilm és digitális tudásmegosztó oldal is készült, de a jövőben szerveznek osztálykirándulásokat és Nógrád megye értékeit feltáró tananyagfejlesztés is megvalósul. Pindroch Csaba az elmúlt hetekben négy városban – Bátonyterenyén, Salgótarjánban, Balassagyarmaton és Szécsényben – nevettette meg az érdeklődő közönséget. Pásztón és Rétságon tavasszal lesz lehetőség megnézni az ingyenes előadást.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test