Nógrád Vármegye Önkormányzata

Nógrád megye Önkormányzata szervezésében mind a hat járásban bemutatja egyszemélyes sikerdarabját Pindroch Csaba salgótarjáni színművész. Az előadások megtekintése ingyenes, azonban ajánlott előzetesen regisztrálni.  Ehhez link a cikkben található.

A kortárs komédiát Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi. A Segítség, megnősültem! című darab felnőtt témát boncolgat, középpontjában a házasság, a férfi-nő kapcsolat áll.  A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató produkció sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. A felnőttek számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást. A zabolátlan humor és irónia ellenére azonban ez az anekdota-szerű történetekből álló férfimonológ nem más, mint tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.

„Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” – mondta a darabról a salgótarjáni születésű színművész.

Pindroch Csaba bravúros alakítását az alábbi helyszíneken és napokon, 18 órai kezdettel ingyenesen láthatja Nógrád megyében az érdeklődő közönség. A részvétel nem kötött kötelező regisztrációhoz, ugyanakkor a szervezők létrehoztak egy regisztrációs felületet, amelyet kitöltve a résztvevők biztosíthatják maguk és kísérőik számára az ülőhelyeket. A regisztráció ide kattintva végezhető el.

Nagybátony                       2022.10.21.         (Ady Endre Művelődési Központ)

Salgótarján                         2022.10.26.         (Kohász Művelődési Központ)

Balassagyarmat                2022.10.30.       (Mikszáth Kálmán Művelődési Központ)

Szécsény                             2022.11.22.        (Művelődési Központ)

Pásztó                                  2023. április

Rétság                                  2023. április

Az előadások a TOP-5.3.2-17-NG1-2021-00002 „Nógrád megye identitásának növelése” című pályázat támogatásával valósulnak meg.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test