Nógrád Vármegye Önkormányzata

A Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ idén is meghirdette felhívását, amelyben keresik az év Nógrád megyei civil szervezetét. Az elismerést ebben az évben az a szervezet kaphatja meg, amelynek tagjai a leghatékonyabban tevékenykedtek 2021-ben a fiatalok civil életbe történő bevonásában.

A civil szervezetek „utánpótlás” problémája egyre erőteljesebben jelentkezik az egyesületek, alapítványok mindennapi működése során. A Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ ezért idén olyan civileket fog díjazni, akik sikeresek a fiatal korosztály aktiválásában.  A jelöléseket benyújthatják civil, nonprofit vagy forprofit szervezetek; intézmények, önkormányzatok vagy természetes személyek – áll a szervezők közleményében. A jelöléseket 2022. január 31-ig e-mailben várják a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A díj átadására – a tervek szerint – ünnepélyes keretek között februárban kerül sor a Civilek Napja alkalmából rendezett megyei programon. A jelölésről és a díjról további információ a www.nogradicivilek.hu oldalon olvasható.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test