Nógrád Vármegye Önkormányzata

A Nógrád Megyei Önkormányzat még márciusban döntött egy megyei gazdaságot erősítő programcsomag összeállításáról. Ennek a programnak az egyik pillére a „Vedd a nógrádit!” kezdeményezés, a megyei termelők támogatására.

Kifejlesztettük a veddanogradit.hu on-line piacteret, ami biztosítja a találkozóhelyet termelőnek és vásárlónak.

 

Megszólítottuk a Nógrád megyei termelőket, szakmai szervezeteket, hogy minél szélesebb körben bemutassuk, hogy ingyenesen biztosítjuk a megyei termelőknek a megjelenést a veddanogradit.hu oldalon.

Ezzel egy időben megszólítottuk a megyében élőket is, hogy keressék oldalunkon a „hazait”, a Nógrád megyei termékeket, ezzel erősítve megyénk gazdaságát és megőrizve a helyi munkahelyeket.

Augusztus 1-től egy megyei médiakampányt indítottunk, ami három hónapig fog tartani. Ezzel szeretnénk tovább népszerűsíteni mind a vásárlók, mind pedig a termelők irányába a programunkat. Ez a médiakampány három hónapig fog tartani, melyre forrást „A megyei identitás erősítése Nógrádban” c. pályázati projektünkből biztosítunk.

Most egy újabb lépést teszünk a megyei termékek népszerűsítésére.

Szeretnénk a portékánkkal megkínálni a hozzánk érkezőket is. Ezért úgy döntöttünk, hogy megkeressük programunkkal a megyei szállásadókat és megkérjük őket, hogy csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez.

Azoknak a szállásadóknak, akik mellénk állnak ebben az ügyben, ingyenesen küldünk egy bekeretezett felhívást és néhány brossúrát a Vedd a nógrádit! programról.

Ezzel a célunk az, hogy az ideérkező vendégek eltaláljanak a veddanogradit.hu oldalra, megnézzék, hogy a szálláshely környékén milyen termékeket állítanak elő. Amennyiben kedvük van, ez akár lehet egy családi program is, hogy egy kirándulással megkeresik a nekik tetsző termelőket, kipróbálják a portékákat, megízlelik a nógrádi ízeket és ami elnyeri tetszésüket, abból vihetnek haza is, ezzel öregbítve megyénk hírnevét.

Amint látják, a programunkkal mindig teszünk egy lépést előre. A jövőben azt tervezzük, hogy megalkotjuk a nógrádi termékek minősítő védjegyét, amellyel a helyi értéket és minőséget kívánjuk kifejezni és elismerni, amelyet az arra érdemes nógrádi termelők és termékeik büszkén viselhetnek.

Salgótarján, 2020. augusztus 6.

                                                                      Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnöke

A honlap címe: www.veddanogradit.hu

Kedves Vendégeink! Isten hozta Önöket!

Napjainkban a vásárlás többről is szólhat, mint termékek eladásáról vagy beszerzéséről. Szólhat az összetartozásról is. Az alkalomról, amikor egymásért teszünk. A megyénkbe érkezőknek a helyi termékek választása egy lehetőség arra, hogy támogassák azokat, akik itt élnek és dolgoznak, erősítve ezzel Nógrád megye gazdaságát. Segítsen minket, válassza a nógrádit!

(a bekeretezett, szállásadóknak szánt felhívás szövege)

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Közösségi oldal elérés:

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test