Nógrád Vármegye Önkormányzata

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága kiemelt együttműködő partnereként a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdette a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütemét.

A Programon keresztül az Államtitkárság az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

A Program-kiírás nyílt. Kedvezményezettek a sportról szóló 2004. évi I. törvény rendelkezései szerint működő, belföldi székhellyel rendelkező, országos sportági szakszövetség, vagy sportszövetség tagjaként működő szervezetek lehetnek.

  • Az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

 

  • A Program támogatási időszaka: 2020. január 1. – 2020. december 31.

 

  • A Programra jelentkezés határideje: 2020. augusztus 15. éjfél.

 

A részletes programkiírás a jelentkezési adatlappal a http://sosz.hu/hiszek-benned/ weboldalon is letölthető.

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és dr. Deutsch Tamás a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke közösen tartott sajtótájékoztatóját a Programról bővebben itt olvashatják: http://sosz.hu/2020/07/20/augusztus-15-ig-ketszazotvenmillio-forintra-palyaz­hat­nak-a-sportszervezetek/.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test