Nógrád Vármegye Önkormányzata

A POLGÁRŐRÖK A PARLAGFŰMENTES TELEPÜLÉSEKÉRT „POLGÁRŐR PARLAGFŰ TESZEDD” ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI KOORDINÁTOROK KÉPZÉSE PROGRAM TERV című rendezvényen, tartott előadást Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke  melynek lényege: 

A Földművelésügyi Minisztérium stratégiai partnereként az Országos Polgárőr Szövetség harmadik éve vesz részt 20 megyei szövetségén, több mint 2000 egyesületén keresztül és közel 61.000 fős tagsága révén aktív szerepvállalással a hazai környezet- és természetvédelem megőrzésében. Az Országos Polgárőr Szövetség által, 2017-ban megvalósításra kerülő környezetvédelmi szakmai program első állomásaként a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával 2017. június 9-10-én Országos Polgárőr Környezetvédelmi referens képzést és fórumot szervez. A két napos program keretében előadásokat hallanak a Földművelésügyi Minisztérium, a Nébih, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, az Országos Közegészségügyi Központ, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a szakterületen kiemelkedő szervezetek vezetőitől. Bemutatásra kerül az idei évben, az Országos Polgárőr Szövetség parlagfű elleni védekezés érdekében végzett tevékenysége. A júniusi hétvégén kezdetét veszi egy Országos Polgárőr Parlagfű Teszedd, amelyhez várjuk minden civil szervezet, önkormányzat, és felelősségtudatos állampolgár csatlakozását.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test