Nógrád Vármegye Önkormányzata

Nógrád megyei közérdekű programajánló

Soron kívüli ingyenes szűrővizsgálat Salgótarjánban

Prosztatanap Nógrád megyében

Hogyan javíthatják életkilátásaikat és életminőségüket a daganatos betegek? Erre a kérdésre is választ adnak Salgótarjánban, ahová Nógrád megye minden településéről várják a résztvevőket a prosztatadaganat által érintett férfiaknak meghirdetett, azonban mások számára is hasznos 10 Ezer Lépés Program rendezvényére. Nemcsak a férfiakra számítanak, hanem a nőkre is, mert sokszor rajtuk múlik, hogy a férfiak eljutnak-e orvoshoz, milyen segítséget fogadnak el vagy milyen aktivitást végeznek.

Időpont, helyszín:

2019. november 12. kedd 14:00

Balassa Bálint Megyei Könyvtár – Salgótarján, Kassai sor 2.

Előadók:

- Dr. Beöthe Tamás onkológus, urológus főorvos

- Sturmanné Füleki Andrea gyógytornász

– Rozványi Balázs elnök, Magyar Rákellenes Liga

A helyszínen soron kívüli, ingyenes PSA prosztata tumormarker vérvizsgálatra is lehetőséget biztosítanak.

A daganatos betegséggel való együttélésről, az életminőség és az életkilátások javításáról szóló ismeretterjesztő rendezvényt a Janssen által támogatott országos 10 Ezer Lépés Program keretében szervezi meg a Magyar Rákellenes Liga. A részvétel ingyenes, a helyszínen ugyancsak díjmentesen elérhetők lesznek különféle egészségügyi tájékoztató kiadványok is.

További információ:

Kreicsi Mária, +36 30 286-3422, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sajtóinformáció és interjúszervezés:

B. Papp László, 0630 261-8789, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test