Nógrád Vármegye Önkormányzata

Nógrád Megye Önkormányzata és Hargita Megye Tanács 2017-ben lépett testvérmegyei partnerségre, mely együttműködés egyik kiemelt területe a kultúra, a környezetvédelem és a turizmus, így többek között a turisztikai látványosságok népszerűsítése, az egyedülálló turisztikai értékek bemutatása.

Hargita megye festői szépségű táj, a helyiek vendégszeretete kiemelkedő. Mindenki számára elérhető Visit Harghita háromnyelvű mobiltelefon-applikáció, illetve a  www.visitharghita.com weboldal, mely Hargita megye turisztikai kínálatát foglalja össze.

A Visit Harghita telefonos alkalmazás az első olyan megyei turisztikai applikáció, amely széleskörű információt nyújt a szálláshelyekről és gasztronómiáról, a szabadidős lehetőségekről, eseményekről, valamint a különböző turisztikai szolgáltatásokról. Az alkalmazás különlegessége, hogy hangos útikalauzt is tartalmaz, amelynek segítségével az érdeklődők interaktívan ismerhetik meg a megye látványosságait és épített örökségét. Remélhetőleg az alkalmazás és a hozzá kapcsolódó platform mind Hargita megye, mind pedig Székelyföld turisztikai fejlődéséhez hozzá tud járulni.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test