Nógrád Vármegye Önkormányzata

Magyarország Miniszterelnöksége, mint Irányító Hatóság és a Szlovák Köztársaság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztériuma, mint Nemzeti Hatóság közösen meghirdeti az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program következő pályázati felhívását a harmadik prioritási tengelyen (PT 3) belül (A fenntartható és minőségi foglalkoztatás előmozdítása és a munkavállalói mobilitás támogatása).

A PT3-ban és a jelen pályázati felhívásban rendelkezésre álló ERFA keret 34 608 080 EUR. Pályázatok benyújtása 2017. szeptember 8. és november 30. között lehetséges.

Mivel a prioritási tengely elvárt eredményei összetett beavatkozásokat igénylenek – a kétfordulós kiválasztási rendszer első lépéseként – a pályázóknak egy komplex fejlesztési tervet kell benyújtaniuk, úgy nevezett foglalkoztatási célú térségi akciótervet (TAPE).

A felhívással kapcsolatos részletes információkért és a pályázati csomagért, kérjük, látogasson el a program hivatalos honlapjára: www.skhu.eu.

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test