Nógrád Vármegye Önkormányzata

 

Nógrád Megye Önkormányzata, Balassagyarmat Város Önkormányzata és
l’AIG (Associazione Italiana Alberghi per la Gioventù) / Az Ifjúsági Szállodák Olaszországi Egyesülete/
között

Az Associazione Italiana Alberghi per la Gioventù a továbbiakban AIG egy erkölcsi és segítő, jövedelmező tevékenységtől mentes szervezet, amely 1945-ben jött létre azzal a céllal, hogy előmozdítsa a fiatalok kulturális turizmusát a szálláshelyek alapításán és működtetésén keresztül; tagja és Olaszország felé az egyetlen képviselője az Ifjúsági Szállodák Nemzetközi Föderációjának (HI – Hostelling International), ami a legnagyobb, fiatalok fogadásáért felelős világszervezet, mely az UNESCO-nál konzultációs státussal bír.
Tekintve, hogy az AIG, intézményes célja a fiatalok turizmusának előmozdítása az Ifjúsági Szállodák létrehozásával és működtetésével, minden más aktualizálás, mely ezzel a céllal egybeesik, így erkölcsileg, kulturálisan és fizikailag javítja a fiatalok turizmusát, a turizmus gyakorlatán keresztül, pótolhatatlan eszköznek tekintendő a fiatalok társadalmi megbecsülésének előmozdítása és kölcsönös elismerése érdekében, tehát a béke és a testvéri szolidaritás egyetemes érzéseinek megszilárdítása céljából.

 

Hi there

Elérhetőségek

Cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. 

Tel.: 06-32/522-520

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website Security Test